| 1. |
Sustainable building means that
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 2. |
Which of the following is not the purpose of a green building?
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 3. |
Where is India's first green building located?
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 4. |
Which of the following green rating systems are currently working in India?
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 5. |
LEED means___
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 6. |
LEED gives rating in form
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 7. |
GRIHA means that
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 8. |
When GRIHA was launched in india?
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 9. |
GRIHA has been prepared by
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 10. |
When LEED was launched in india?
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |