| 11. |
Full name of TERI is
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 12. |
What is the full form of IGBC ?
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 13. |
What rating did the Government of India make mandatory for government buildings in 2010?
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 14. |
Which rating star is given by GRIHA for points between 71 – 80?
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 15. |
How many set of criteria formulated by GRIHA for rating the building?
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 16. |
Sustainable planning considers environmental, social, and_______ impacts of a building.
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 17. |
How many points are minimum to earn in order to achieve LEED certification you need ?
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 18. |
LEED certification was developed by what organization?
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 19. |
If you have earned 55 credits, which level of LEED certification have you achieved?
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |