| 61. |
__________ Shock current will cause rapid, uncoordinated series of contractions of heart muscles causing an irregular heartbeat (fibrillation) and possible death.
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 62. |
Which of the following will cause if above 100 mA electric shock current flow through the body.
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 63. |
Which of the following should you NOT do if a person is in contact with a source of electricity and suffering from electrical shock?
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 64. |
When moving a source of electricity away from a victim of electrical shock, you can use an object made of which of the following materials?
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 65. |
Current flow from hand to hand is called
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 66. |
Which of the following will be affected by Electrical shock?
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 67. |
The size of the earth or ground wire is based on the
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 68. |
Earth wire or ground wire is made of
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 69. |
Generally grounding is provided for
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 70. |
When earth fault occurs
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |