| 31. |
__________ distance is the shortest distance between two metallic parts along with the surface of the solid insulator.
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 32. |
Which of the following is/are influenced by the Creepage distance?
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 33. |
For heavily polluted industrial areas __________ Creepage distances are recommended (in terms of mm/kV)
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 34. |
What do we need to increase if the voltage level of the system increase?
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 35. |
What do we need to increase if the pollution level surrounds the system increase?
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 36. |
What are the reasons for Accidents in Plant?
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 37. |
What are the reasons for Accidents in Plant?
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 38. |
Electric Shock is sudden stimulation of the nervous system of the human body by _____________________ a part of the body.
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 39. |
What are the followings will defined Primary electric Shock?
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 40. |
What are the followings will defined Secondary electric Shock?
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |