| 1. |
Probability of the event that might occur X Severity of the event if it occurs
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 2. |
Industrial safety management is the branch of management which is concerned with ______ hazards from the industries.
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 3. |
Which of the following is an indirect cost of the accident?
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 4. |
Which of the following is a direct cost of the accident?
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 5. |
Which of the following is(are) physical hazard agent(s)?
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 6. |
Checklist for Job Safety Analysis (JSA) consists of
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 7. |
Which of the followings is/are used for Safety and/or health sign.
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 8. |
Which of the following is/are the type of sign used in safety signboard?
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 9. |
Which colour is used to indicate the Prohibition sign and Denger Alarm?
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 10. |
Which colour is used to indicate the Warning sign?
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |