| 41. |
Shock may occur, When part of the human body in
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 42. |
The severity of electric shock is/are depends on
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 43. |
The typical resistance of the human body (Tip of the left finger and right-hand finger with dry skin) is
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 44. |
The typical resistance of the human body (Tip of the left finger and right-hand finger with wet skin) is
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 45. |
The most dangerous place to use electrical equipment is?
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 46. |
The safest ladder to use around electricity is?
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 47. |
Which of the following is/are not good conductors of electricity
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 48. |
The effects of an electrical shock on the body do not depend upon the ___________
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 49. |
Injuries from electricity can include which of the following?
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 50. |
Electrical hazards include shock, electrical arcs and blasts, and _____or faulty equipment.
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |