| 51. |
Avoid working in _____ conditions.
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 52. |
_____ gives a stray current somewhere to go and keeps workers from becoming part of the current
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 53. |
Specially designed PPE for electrical work includes _____ insulating gloves, matting, blankets, and covers.
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 54. |
_____ tools are encased in plastic and prevent the user from getting electrocuted if the tool develops a short circuit.
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 55. |
_____ use caution when working near electricity.
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 56. |
_____ all electrical equipment before use.
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 57. |
________ electric shock current through body will only creat mild sensation but no pain.
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 58. |
________ electric shock current through the body will creat painful shock but muscles remain in control.
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 59. |
________ electric shock current through the body will creat muscles contraction and breathing problem.
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 60. |
________ electric shock current through the body will only create muscles contraction.
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |