| 11. |
Which colour is used to indicate the Mandatory sign?
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 12. |
Which colour is used to indicate the Emergency escape and First Aid sign?
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 13. |
Which of the following colour is used for radiation hazard?
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 14. |
Class-A fire consists of fire due to
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 15. |
Water is used to extinguish
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 16. |
The following class of fire occur in electrical equipment
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 17. |
The following extinguisher is suitable for cotton or other textile fire
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 18. |
Who is responsible for the accident?
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 19. |
A safety programme consists of
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 20. |
Foam is the best suited to extinguishing ______________________ fire
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |