| 31. |
A heuristic is a way of trying ___________
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 32. |
A* algorithm is based on ___________
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 33. |
The search strategy the uses a problem specific knowledge is known as ___________
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 34. |
Best-First search is a type of informed search, which uses ________________ to choose the best next node for expansion.
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 35. |
Best-First search can be implemented using the following data structure.
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 36. |
Heuristic function h(n) is ________
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 37. |
What is the evaluation function in greedy approach?
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 38. |
What is the evaluation function in A* approach?
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 39. |
_______________ Is an algorithm, a loop that continually moves in the direction of increasing value – that is uphill.
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 40. |
When will Hill-Climbing algorithm terminate?
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |