| 11. |
What is the major component/components for measuring the performance of problem solving?
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 12. |
Which search method takes less memory?
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 13. |
Which is the best way to go for Game playing problem?
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 14. |
Which search strategy is also called as blind search?
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 15. |
Which search is implemented with an empty first-in-first-out queue?
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 16. |
When is breadth-first search is optimal?
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 17. |
How many parts does a problem consists of?
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 18. |
Which search algorithm imposes a fixed depth limit on nodes?
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 19. |
Strategies that know whether one non-goal state is “more promising” than another are called ___________
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 20. |
Which data structure conveniently used to implement BFS?
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |