| 21. |
The earth wire should be
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 22. |
Earth wires are made of
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 23. |
The size of the earth wire is determined on the basis of
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 24. |
The earth wire should not be of size smaller than
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 25. |
Neutral earthing is provided for
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 26. |
Isolated neutral system has the disadvantage of
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 27. |
Isolated neutral transmission system is not recommended as the
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 28. |
Neutral earthing has the advantage of
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 29. |
The advantage of neutral earthing is
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 30. |
The neutral of power system may be connected to earth
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |