| 21. |
Which of this is a property of matrix
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 22. |
In a power system, is a sparse because
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 23. |
If there is no mutual coupling between transmission line and addition of 'y' admitance between 'i' and 'j' will effect
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 24. |
If there is no mutual coupling between transmission line and addition of 'y' admitance between 'i' and ground will change
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 25. |
If is (1.018-j3.054) and admitance (2-j6) is added between bus 1 and 2 then new admitance of is
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 26. |
If is zero and admitance (2.00-j6.00) is added between 1 and 2 then the new admitance is
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 27. |
Which of the following is called type-i modification in algorithum?
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 28. |
Which of the following is called type-ii modification in algorithum?
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 29. |
Which of the following is called type-iii modification in algorithum?
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 30. |
Which of the following is called type-iv modification in algorithum?
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |