| 11. |
The dimention of bus incidance matrix is (b=no. of branchs, n=no. of nodes)
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 12. |
Primitive network is
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 13. |
The performance equations of any branch ‘i’ in impedance form will be'
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 14. |
The performance equations of any branch ‘i’ in admitance form will be
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 15. |
The matrix [Z] and [Y] is diagonal if
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 16. |
In direct inspection method, the equation of first diagonal element of for 3 bus system is
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 17. |
In direct inspection method, the element is
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 18. |
The diagonal term in is
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 19. |
According to singular transformation method, the equation of is
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 20. |
If and , then is equal to
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |