| 41. |
What should be the reason for Un-equal heating in the bank of transformer?
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 42. |
What should be the reason for Noise in the transformer?
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 43. |
What should be the reason for Low insulation resistance b/w windings or b/w core & winding in a transformer?
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 44. |
What should be the reason for Low dielectric strength of Oil in a transformer?
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 45. |
What should be the reason for corroded Transformer tank?
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 46. |
Which of the followings is/are Prior steps of commissioning of the transformer?
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 47. |
Which of the followings is/are Prior steps of commissioning of the transformer?
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 48. |
Which of the following parameters is/are checked hourly in a transformer?
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 49. |
Which of the following parameters is/are checked Daily in a transformer?
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 50. |
Which of the following parameters is/are checked Monthly in a transformer?
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |