| 1. |
Which of the following operation is used to enlarge the previously drilled hole?
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 2. |
What does boring mean?
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 3. |
Boring is done with the help of a tool known as
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 4. |
In a horizontal boring machine, the _________ is that part of machine which is fitted on the floor of the shop & has a box-like casting
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 5. |
In a boring machine __________ supports the cutter for boring operation on jobs have large bore diameter.
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 6. |
_______ types of boring machine are used for machining surface rapidly and accurately
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 7. |
Vertical turret lathe is a
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 8. |
Vertical milling machine type is a type of
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 9. |
The table of a horizontal boring machine is provided with
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 10. |
The headstock supporting column guides the
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |