| 51. |
Elements with an aspect ratio of near to ______ generally yield best results in FEA.
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 52. |
In truss analysis, the reactions can be found by using the equation ______.
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 53. |
The total potential energy of an elastic body is defined as _______.
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 54. |
The strain energy per unit volume is equal to _________.
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 55. |
As per the penalty approach, the equation of reaction force is _____.
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 56. |
In the penalty approach, the magnitude of the stiffness constant should be at least _______ times more than the maximum value in the global stiffness matrix.
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 57. |
The equation for thermal stress in each element is ________.
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 58. |
In any FEA software, a large amount of mathematical work is done in ________ phase.
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |