| 21. |
A steady-state exist in a queue if:
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 22. |
If the operating characteristics of a queue are dependent on time, then is said to be:
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 23. |
A person who leaves the queue by losing his patience to wait is said to be
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 24. |
The characteristics of a queuing model are independent of
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 25. |
The unit of traffic intensity is:
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 26. |
The queue discipline in stack of plates is:
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 27. |
Office filing system follows:
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 28. |
SIRO discipline is generally found in:
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 29. |
The designation of Poisson arrival, Exponential service, single server, and limited queue selected randomly is represented by:
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 30. |
For a simple queue is known as
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |