| 21. |
Out of the following characteristics, which one provide the index of profitability
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 22. |
Out of the following characteristics, which one provides the worth in absolute terms
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 23. |
CDM stands for
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 24. |
The emission-reduction projects in developing countries to earn certified emission reduction credits is known as
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 25. |
Clean development mechanism related to
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 26. |
Kyoto Protocol related to
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 27. |
The objectives of the clean development mechanism are
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 28. |
The full form of UNFCCC is
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 29. |
Simple Interest can be calculated by using the relation
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 30. |
The compound interest can be calculated by
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |